ДИК - МЕДТЕХ ЕООД

ДИК - МЕДТЕХ ЕООД

бул. Санкт Петербург 59
Пловдив,
България
24.7714195999999
42.1390803
UserLikes
Име: ДИК - МЕДТЕХ ЕООД
Адрес: Пловдив, бул. Санкт Петербург 59
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.dikmedtex.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Медицинска техника
Дейност:

Търговия и сервиз с физиотерапевтична техника

Ключови думи: електромедицинска апаратура, медицински апарати, физиотерапевтична техника, медицинска техника, техника за електротерапия

За нас

20 години фирма ДИК-93 ЕООД - Димитър Козеков има успешна дейност в областта на сервиза на физиотерапевтична техника, от тогава до днес фирмата се занимава със сервиз на електромедицинска апаратура. През годините фирмата се е доказала с високото си качество на работа. Всички клиенти  които работят с нас са убедени в професионализма на специалистите.


За сервизното обслужване на клиентите ни фирмата дава 24 часа за отзоваване на поръчката в гр. Пловдив и региона. Дългогодишни клиенти на фирмата са СБР- НК ЕАД, ПРО ЕАД, БДПЛР, МБДПЛР, СБДПЛР, МБАЛ, ДКЦ, много SPA хотели и др.


През 2011 е основана ДИК-МЕДТЕХ ЕООД, която е търговска фирма и част от ДИК-93 ЕООД. Тя се занимава с внос, гаранционо и следгаранционно обслужване на медицински апарати. Фирмата разполага с лиценз за търговия на едро с медицинска техника издаден от ИАЛ. Фирмата ни е вносител на апарати от Корея, Япония и Европа. Официален представител сме на Корейския производител GOODPL. През 2013г. Се  сертифицирахме по ISO 9001 от фирма SGS България.


Ние гарантирме за добро обслужване, коректност и експресно отзоваване на всяка поръчка.


20 години доверие, коректност и лоялност към всички наши клиенти.





 

Открийте ни в Google+